Skip links

Onze Diensten

Voor werken op maat
Wij letten op details!

Een familiebedrijf opgericht in 1976 door Jenné Arthur,
die al schrijnwerker is sinds 1958 .

Kunnen wij iedere massieve houtsoort verwerken tot uw binnen- en buitenschrijnwerk. ​ Massief houten schrijnwerk is geschikt voor zowel een moderne strakke woning als een rustieke of landelijke stijl.
Onroerenderfgoedbesluit stelt dat het aanbrengen, verwijderen, vervangen of wijzigen van buitenschrijnwerken, deuren, ramen, verplicht door een specialist hoeft te gebeuren.

Een professioneel team vol ervaring voor het aanleggen van uw terras, oprit, zwembad en meer! 

Je eigen kast op maat laten ontwerpen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend.

Houten  - Pvc - Rockpanel - Trespa - gevelbekleding

Een badkamer renoveren of een keuken in nood voor renovatie?
Dakrenovatie - Afbraakwerken - Aanbouw - Woningisolatie -  Zolderrenovatie.  Dit is allemaal perfect mogelijk!

Laminaat- en parketvloeren: de uitstraling en designs. Parketvloeren bestaan uit natuurproducten en geven daardoor een warme uitstraling.

Elektrische voorzetrolluiken zijn niet alleen slijtvasterveiliger en makkelijker om te bedienen, maar laten de bewoners ook toe om de rolluiken automatisch te openen en te sluiten. Zo kan een voorzetrolluik bijvoorbeeld eenvoudig geprogrammeerd worden om automatisch te worden neergelaten bij overdadige zon inval, of wanneer het donker wordt ’s avonds. Dat kan ook als de bewoners niet aanwezig zijn, waardoor de woning er altijd bewoond uitziet.

Brandwerende deuren bieden bij dagelijks gebruik doorgang tussen 2 delen van een gebouw, maar moeten in geval van brand deze delen onderling van elkaar afsluiten.

Before
After

Bekijk onze realisaties

Stuur bericht

of bel ons vrijblijvend
+(32) 470 51 34 69