Skip links

Over Ons

Schrijnwerkerij Jenné is een familiebedrijf opgericht in 1976 door Jenné Arthur, die al schrijnwerker is sinds 1958 (eerst in loondienst) Ondertussen werd Arthur opgevolgd door huidig zaakvoerder Jenné Rudi. Ook diens zoon Jordi is ondertussen reeds meer dan 10jaar als schrijnwerker aan de slag in de firma.

Wij verzorgen zowel de iets kleinere projecten bij particulieren, als grote projecten (scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, appartementsblokken,…) Vandaag de dag worden Rudi en zijn zoon Jordi bijgestaan door nog 5 medewerkers, om al deze projecten tot een goed einde te brengen.

Wij zijn al vele jaren de betrouwbare partners van Velux, Gyproc, PVC De Ceuninck, Saint-Gobain beglazing…
Ook hebben wij het lsib-certificaat als erkend plaatser van brandwerende deuren!

Schrijnwerkers van hart

Bijkomende specialisaties

Kunnen wij iedere massieve houtsoort verwerken tot uw binnen- en buitenschrijnwerk. ​ Massief houten schrijnwerk is geschikt voor zowel een moderne strakke woning als een rustieke of landelijke stijl.
Onroerenderfgoedbesluit stelt dat het aanbrengen, verwijderen, vervangen of wijzigen van buitenschrijnwerken, deuren, ramen, verplicht door een specialist hoeft te gebeuren.

Een professioneel team vol ervaring voor het aanleggen van uw terras, oprit, zwembad en meer! 

Je eigen kast op maat laten ontwerpen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend.

Houten  - Pvc - Rockpanel - Trespa - gevelbekleding

Een badkamer renoveren of een keuken in nood voor renovatie?
Dakrenovatie - Afbraakwerken - Aanbouw - Woningisolatie -  Zolderrenovatie.  Dit is allemaal perfect mogelijk!

Laminaat- en parketvloeren: de uitstraling en designs. Parketvloeren bestaan uit natuurproducten en geven daardoor een warme uitstraling.

Elektrische voorzetrolluiken zijn niet alleen slijtvasterveiliger en makkelijker om te bedienen, maar laten de bewoners ook toe om de rolluiken automatisch te openen en te sluiten. Zo kan een voorzetrolluik bijvoorbeeld eenvoudig geprogrammeerd worden om automatisch te worden neergelaten bij overdadige zon inval, of wanneer het donker wordt ’s avonds. Dat kan ook als de bewoners niet aanwezig zijn, waardoor de woning er altijd bewoond uitziet.

Brandwerende deuren bieden bij dagelijks gebruik doorgang tussen 2 delen van een gebouw, maar moeten in geval van brand deze delen onderling van elkaar afsluiten.

Kwalitatief

Tijd efficiënt

Team spirit

Focus op resultaat

3250
Werk Prestaties
450
Afgewerkte Projecten
1580
Realisaties
1250
Koffie Pauzes
Vertrouwd door

Laten we samenwerken!
Stuur ons een e-mail naar info@schrijnwerkerij-jenne.be